Osobe za kontakt

Roman Šimunović
098/202-087
roman@armirac.hr

Gordana Šimunović
099/3102-881
goga@armirac.hr

Alen Komljenović
099/3102-137
alen@armirac.hr

"POUZDANOST KROZ VRIJEME"

Društvo Armirač Inženjering d.o.o. osnovano je 1957. godine.
Osnovna djelatnost poduzeća je dobava, izrada i montaža armrature za armiranobetonske konstrukcije u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.
Kroz godine prisustva na tržištu Hrvatske i regije, svojim radom, znanjem i stručnošću gradili smo ime i ugled, trudeći se ostati pouzdan partner i u vremenima kada to nije bilo lako.
Danas je Armirač moderno društvo utemeljeno na tradiciji. Naš cilj je odgovorno ponašanje u društvu, tako da naš razvoj bude u skladu s interesima šire zajednice i zahtjevima vezanim za zaštitu okoliša. Taj naš cilj očituje se kroz poboljšanje radnih uvjeta, zdravlja i sigurnosti na radu, stalnu edukaciju zaposlenih, kontinuirano poboljšanje kvalitete proizvodnje i procesa upravljanja (ISO), praćenje razine zadovoljstva radnika i klijenata, poštivanje svih ekoloških zahtjeva, uštedu energenata i sl.
Od svih vrijednosti kojima se ponosimo naša najveća vrijednost su zaposlenici. Svojim znanjem i stručnošću spremni su odgovoriti najsloženijim zahtjevima gradnje, te nas čine prepoznatiljivim među konkurencijom i uspješnim na tržištu.
Kroz naš slogan "POUZDANOST KROZ VRIJEME" reflektira se naša poslovna politika. Nastojat ćemo i u budućnosti svojim radom i kvalitetom opravdati Vaše povjerenje.

DIrektor
Roman Šimunović, dipl. oec.
Povratak
Armirač inženjering d.o.o.

POUZDANOST KROZ VRIJEME

info@armirac.hr

Endora